Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Prezent la Actualitatea LIVE, primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, a explicat motivele pentru care numărul de cazuri pozitive la COVID 19 a crescut în localitatea pe care o administrează.

„Cazurile pozitive la COVID 19 s-au înmulțit și la Băicoi. Este o realitate, nu sunt doar niște date raportate și să spunem că avem loc de interpretări, din discuțiile cu oamenii reiese că aceasta este realitatea. Din păcate, resimțim al treilea val, vedem câte cazuri vin la camera de garda de la spital. Avem centru de vaccinare, organizarea este foarte bună, dar, din păcate, repartițiile care ni se fac sunt destul de puține. Vaccinăm doar 60 de persoane pe zi, persoane care sunt înscrise pe platformă. Astfel, la noi nu se vaccinează doar băicoieni. Toate acestea duc la creșterea indicelui de pozitivi la nivelul orașului Băicoi ”, a declarat Marius Constantin.

Urmăriți întreaga emisiune

Back To Top