Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Premierul Florin Cîțu a explicat, luni, într-o declarație susținută înaintea ședinței Biroului Executiv al PNL, de ce au fost adoptate noi restricții, în contextul pandemiei, și a avut un mesaj și pentru cei care doresc să protesteze față de aceste măsuri.

"Românii pot să protesteze atât timp cât nu încalcă legislaţia în vigoare. (...) Dreptul de a avea o opinie în România rămâne, avem opinii diferite. Pentru mine, foarte important este să continue campania de vaccinare, este foarte important să găsim cele mai bune măsuri pentru a-i ajuta pe români. Spitalele sunt foarte aglomerate, de aceea luăm aceste măsuri. (...) Oamenii trebuie să respecte legea. Toţi trebuie să respectăm legea. (...) Eu îi înţeleg pe români că, după un an de zile, au obosit. Toţi am obosit. Ne luptăm cu pandemia de un an de zile şi am făcut toate eforturile. Am comandat doze de vaccin mai multe decât am avea nevoie pentru a ne asigura că, dacă este nevoie, şi anul viitor vom avea acest vaccin, dacă nu este nevoie vom putea să exportăm, pentru că trebuie să ajutăm şi populaţia din jurul României, nu este de ajuns doar să vaccinăm cetăţenii României dacă vrem să scăpăm de pandemie. Vom face toate eforturile şi sunt gata să stăm la masă cu oricine vine cu soluţii pentru a-i ajuta pe români în această perioadă dificilă", a spus Florin Cîţu, citat de Agerpres.

“În toată Europa astfel de măsuri sunt luate unitar pentru întreaga ţară, în România sunt luate în funcţie de incidenţă tocmai pentru că ştim că există deja în societate o oboseală după un an de zile în care am combătut această pandemie, dar încă nu am trecut şi este nevoie de încă un efort ca împreună să trecem peste această perioadă. Am luat aceste măsuri pentru a încetini gradul de răspândire a virusului şi pentru a ne permite să accelerăm campania de vaccinare", a explicat premierul, în replică la protestele care au avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în București și mai multe orașe din țară.

La Ploiești, aproximativ 100 de persoane au protestat, în noaptea de duminică spre luni, fără a respecta distanțarea. Cei mai mulți dintre participanți nu au purtat nici măști de protecție.

Foto ilustrație: captură video Facebook

Back To Top