Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si Principele Radu vin pe 3 iulie la Ploiesti
Categorie: Știri locale

Familia Regală va fi reprezentată la cel mai înalt nivel la Cupa Reginei și Cupa Regelui, Majestatea Sa Regală Margareta, Custodele Coroanei a confirmat prezența la eveniment alături de Alteța Sa Regală Principele Radu, a anunțat Federația Română de Oină.

“Confirmarea a fost făcută președintelui Federației, personal, de către Majestatea Sa, cu ocazia evenimentului desfășurat în data de 30.06.2021 la Palatul Elisabeta. Este pentru prima dată în istoria sportului nostru național când avem onoarea de avea a astfel de prezență la un meci de oină”, au precizat reprezentanții Federației.

Cupa Reginei și Cupa Regelui la oină vor avea loc sâmbătă 3 iulie 2021 (VEZI DETALII).

Evenimentul sportiv este organizat de Federația Română de Oină în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești.

Programul evenimentului

Competiția sportivă va include două meciuri de oină, respectiv “Cupa Reginei”, care va începe la ora 17.45 și “Cupa Regelui”, de la ora 18.45. Meciurile vor fi transmise în direct pe Look Sport + (VEZI DETALII).

Intrarea la eveniment este liberă cu respectarea măsurilor impuse de combaterea răspândirii COVID -19.

Cupa Regelui este organizată din 2013

Federația Română de Oină a primit în anul 2013 Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regelui Mihai I, an în care a fost organizată și prima ediție a Cupei Regelui. Din anul 2019, Federația Română de Oină își desfășoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei.  Ceremonia de acordare a acestui înalt patronaj a avut loc la Palatul Elisabeta, la 09 mai 2019, dată la care se împlineau 120 de ani de la primul campionat național de oină.

Foto: Daniel Angelescu, fotograful oficial al Familei Regale >>> Federația Română de Oină

Back To Top