Categorie: Știri locale

Poliţiştii din comuna prahoveană Floreşti au fost sesizaţi joi de către personalul de la centrul scoial dedicat pacienţilor cu afecţiuni neuropsihice din satul Călineşti cu privire la decesul unui bărbat de 61 de ani. În urma necropsiei, anchetatorii au decis să încadreze fapta la "loviri sau vătămari cauzatoare de moarte".

Decesul a fost constatat joi, la ora 6.50, iar necropsia a fost efectuată o zi mai târziu şi, din câte se pare, a scos la iveală că pacientul a fost victima unei agresiuni.

Schimbare de încadrare

"La data de 5 august, a.c., în jurul orei 11.00 polțiștii Secției nr. 2 de poliție Rurală Florești au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică Călinești, despre faptul că la aceași dată în jurul orei 6.50 un pacient în vărstă de 61 de ani a decedat. În cursul aceleiași zile, polițiștii au dispus efectuarea necropsiei bărbatului, fiind realizată la data de 6 august de către Serviciul de Medicină Legală Ploiești. În urma necropsiei, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, a opinat schimbarea încadrării juridice din Ucidere din culpă în Loviri sau vătămari cauzatoare de moarte. Cercetările sunt continuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova", a anunţat IPJ Prahova.

Back To Top