Categorie: Știri locale

În dosarul de lovituri cauzatoare de moarte deschis după decesul unui pacient internat la Călineşti, anchetatorii analizează ipoteza conform căreia decesul bărbatului de 61 de ani ar fi survenit în urma unei bătăi primite de la un angajat al centrului de recuperare şi reabilitare neuropsihică.

Pacientul a murit în dimineaţa zilei de 5 august. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Ziarul Incomod, acesta ar fi fost bătut de un asistent, pe 1 august, după ce fusese implicat într-un conflict cu un alt pacient. După ce a fost lovit, pacientul a început să se simtă din ce în ce mai rău, fiind dus de urgenţă la Spitalul Județean din Ploieşti, unde nu a rămas internat, mai arată sursa citată.

Pe acelaşi subiect: Dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, după ce un pacient a decedat la un centru social din Prahova

La patru zile distanţă, pacientul a murit. În urma necropsiei, procurorul de caz a decis să efectueze cercetări pentru infracţiunea de loviri sau vătămari cauzatoare de moarte.

Back To Top