live facebook gemeni etajul 10 ploiesti
Categorie: Știri locale

Informațiile propagate în mediul on-line în ultimele ore arată că mama gemenilor care au murit miercuri seară, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe Bd. Republicii din Ploiești (VEZI DETALII), s-ar fi aflat în altă cameră, făcând live pe Facebook, și habar nu avea de ce se întâmplase cu micuții.

Înregistrarea care apare pe un profil de Facebook și care a devenit deja virală surprinde, în primele secunde, sunetul sirenelor echipajelor de urgență. Se pare că femeia  asculta muzică și făcea live pe rețeaua de socializare în timp ce micuții zăceau pe asflatul din fața blocului, iar medicii făceau eforturi disperate sperând să-i poată salva.

Alături de femeie în clip apare și un băiețel de câțiva anișori despre care cunoscuții spun că ar fi copilul ei mai mare.

Înregistrarea, care durează 3 minute și jumătate, se încheie în momentul în care la ușa apartamentului se aud bătăi disperate. 

Poliția a anunțat, miercuri seară, la scurt timp după tragedie, că gemenii, un băiețel și o fetiță de un doi ani și o lună, ar fi căzut pe fereastra apartamentului de la etajul 10 în timp ce mama se afla în altă cameră și făcea curat, cel mai probabil conform primelor declarații date de aceasta. IJP a precizat că în cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă 

Back To Top