Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

catuse arest preventiv
Categorie: Știri locale

Polițiștii prahoveni au efectuat, duminică, șapte percheziții în județ, în urma mai multor spargeri comise la Câmpina și Adunați.

“La data de 15 august a.c. polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au efectuat 7 percheziții în județul Prahova, la persoane bănuite de furt calificat în formă continuată.

În fapt, a rezultat faptul că în perioada mai - august a.c., 3 bărbați cu vârste cuprinse între 27 si 32 de ani, ar fi sustras bani din locuințe situate în comuna Adunați și municipiul Câmpina.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea completării probatoriului 16.750 de euro, 206.809 de lei, 200 de dolari SUA, articole vestimentare, aparatură digitală, înscrisuri, totodată fiind indisponibilizate și ridicate și 3 autoturisme.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 125.000 de euro”, a informat IJP Prahova.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în vederea probării activității infracționale.

Back To Top