urmarire_noaptea_ploaie_accident_bariera_bucuresti
Categorie: Știri locale

O urmărire care a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, pe străzile din zona de sud a Ploieștiului, s-a terminat cu un accident rutier, dar nu înainte ca, potrivit martorilor, protagoniștii să fluture pe geamul unei mașini și un pistol. Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au deschis deja dosar penal.

Întreaga scenă a fost filmată de o a treia mașină, care surprinde urmărirea din zona Democrației – Bulevardul București. Sunt implicate un autoturism, care sfârșește prin a provoca un accident rutier, și un taxi care ajunge pe contrasens, în sensul giratoriu din Bariera București.

Unul dintre martorii din a treia mașină susține că, la un moment dat, cineva ar fi scos pe geam și un pistol.

Imaginile pot fi văzute AICI.

Unul dintre conducătorii auto, beat și fără permis

IJP Prahova a anunțat,  joi după-amiază, că în cauză a fost deschis dosar penal și că se fac cercetări inclusiv privind posibila comitere a unor abateri de la regimul armelor și munițiilor.

“În noaptea de 18/19 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul Bucureşti din municipiul Ploiești, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că unul dintre conducătorii auto implicați avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, și mai mult, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

De asemenea, în cursul acestei zile, verificările au fost extinse cu privire la posibilitatea comiterii unor abateri la regimul armelor și munițiilor”, a transmis IJP Prahova.

Foto: captură video  Alex Iacob

Back To Top