Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

biroul avarii auto ploiesti
Categorie: Știri locale

Un ploieștean ne-a relatat experiența prin care a trecut pentru că a vrut să procedeze ca la carte și să declare un accident minor, provocat într-o parcare. Omul a ținut să fie de bună credință, dar pentru asta a fost nevoit să facă nu mai puțin de trei drumuri la Poliție și să suporte mustrarea pe nedrept din partea unui agent. Șoferul crede că situația prin care a trecut ar putea o fi explicație pentru care mulți dintre cei ce provoacă accidente ușoare preferă să-și vadă de drum, fără să le mai pese nici de ce ar fi corect, nici de paguba produsă celuilalt.

Iată mai jos, integral, experiența trăită de șoferul ploieștean, vineri și sâmbătă, la Biroul Avarii Auto al Poliției:

“Te consideri un om cinstit și corect. Din neatenție, într-un moment în care ai 10.000 de lucruri pe cap, zgârii bara unei mașini în timp ce parchezi mașina. Ceva minor, nimic grav!

Nu reușești să identifici proprietarul așa că îi lași datele tale de contact la ștergătoare si mergi să declari evenimentul la Biroul Avarii din cadrul Poliției. Ajungi la aproximativ 40 de minute după eveniment, ești notat într-un caiet și, cu argumentul că nu e nimeni de serviciu, ești rugat să te prezinți din nou la ei în maxim 24 de ore de la producerea evenimentului. A doua zi, când mai erau 30 de minute până la expirarea celor 24 de ore, te prezinți din nou la Poliție. Ți se transmite că nu e niciun polițist de serviciu și să revii peste vreo 3 ore! Revii peste cele 3 ore, surpriză nu e niciun angajat la birou.

După ce mai aștepți vreo 30 de minute, își face apariția un polițist care te «ceartă» că nu te-ai prezentat în cele 24 de ore. Îi explici situația, îi spui că te-ai prezentat și ieri, ca ai venit și astăzi, dar nu ai găsit pe nimeni care să îți ia declarațiile. Verifică în caiet că am fost notat ieri, cu colegul de la poartă (noroc că era același de la 12.00 la muncă), că te-ai prezentat și azi și zice: «ok, haideți să completați declarațiile!»

Completezi declarațiile și, după încă 45 de minute pierdute la ei, ți se dă procesul verbal de constatare a evenimentului rutier cu sancțiunea avertisment și 3 puncte de penalizare.

Pleci de acolo cu mulțumirea că ai fost corect și ai făcut ceea ce spune legea! Că cineva nu a fost păgubit și are acum toate pârghiile să își repare zgârieturile pe asigurare.

Și nu poți să nu te întrebi de ce oare în mai bine de 95% din cazuri cei vinovați nu mai declară nimic!”

IJP Prahova ne poate transmite punctul de vedere cu privire la cele reclamate de șoferul ploieștean pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Back To Top