Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cimitir auto dezmembrari
Categorie: Știri locale

Administratorul unei societăți din Blejoi are de dat multe explicații după ce polițiștii și comisarii Gărzii de Mediu au descoperit că firma, care are ca obiect de activitate dezmembrările auto, funcționa deși avea autorizația de mediu suspendată încă din luna martie.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu reprezentanții Gărzii de Mediu au desfășurat vineri, 27 august, o acțiune de verificare  a activităților ilicite rezultate din operațiunile cu autovehicule dezmembrate sau scoase din uz, controlând trei societăți comerciale autorizate pentru dezmembrarea de autovehicule de pe raza comunelor Blejoi și Berceni.

“Cu ocazia verificării unui agent economic din localitatea Blejoi s-a constatat faptul că administratorul societății a preluat, tot ieri, un autoturism spre dezmembrare, deși avea autorizația de mediu suspendată din luna martie 2021”, a anunțat IJP Prahova.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de continuarea activității după suspendarea acordului de mediu sau a autorizației, respective a autorizației integrate de mediu.

 

Foto ilustrație

Back To Top