Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

minore disparute ploiesti
Categorie: Știri locale

IJP Prahova a transmis, duminică, două apeluri pentru găsirea unor minore din Ploiești date dispărute azi-noapte de familiile lor.

Sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 3 Ploiești au fost alertați de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Adela Maria Lazăr, de 15 ani, din municipiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Fata are 1,65-1,70 m înălțime, aproximativ 50 kg, păr șaten, ochi căprui. La momentul plecării purta o pereche de pantaloni și hanorac de culoare mov, informează IJP Prahova.

Azi-noapte, în jurul orei 3.00, și polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați, de o altă femeie, despre faptul că fiica sa, Ștefania Fabiola Nica, în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploiești, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Adolescenta are 1,65 m înălțime, aproximativ 60 kg, păr șaten, lung, ten măsliniu. La momentul plecării purta un tricou alb, pantaloni albaștri și o geantă neagră. Fata nu prezintă semne particule.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanelor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE - Una dintre adolescentele din Ploiești date dispărute în weekend a fost găsită la mare

Foto: IJP Prahova

Back To Top