Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa robinet
Categorie: Știri locale

Hidro Prahova, operatorul de apă și canalizare de pe Valea Prahovei a anunțat duminică seară că, de la ora 22.00, a fost reluată furnizarea apei potabile pentru abonații din Azuga și Bușteni. Alimentarea cu apă potabilă a celor două localități a fost afectată de problemele apărute în urma ploilor abundente din noaptea de sâmbătă spre duminică (VEZI DETALII).

„Pentru utilizatorii situați la capetele de rețea, termenul de reluare a furnizării apei potabile se va prelungi cu cel mult o oră, interval de timp necesar pentru umplerea și echilibrarea sistemului de alimentare cu apă.

Înainte de reluarea distribuţiei, au fost prelevate probe de apă, în vederea determinării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor din Legea 458/2002 - Anexa 1.

Până la validarea calității apei prin rezultate de laborator și confirmarea încadrării în parametrii de potabilitate, se recomandă utilizarea apei pentru băut și gătit după 10 minute de fierbere prealabilă și, ulterior, răcire”, au menționat reprezentanții operatorului.

Containerele puse la dispoziție de societatea HIDRO PRAHOVA SA pentru utilizatorii din zonele afectate, ca sursă alternativă de apă potabilă, vor rămâne amplasate în următoarele locații:

Orașul Azuga:

- în fața sediului Primăriei orașului Azuga;

- în zona parc – Valea Azugii;

Orașul Bușteni:

- strada Victoriei și strada Panduri.

“Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că monitorizează permanent calitatea apei potabile şi face în continuare eforturi pentru asigurarea furnizării în regim continuu, cu respectarea cerințelor legale.Totodată, societatea HIDRO PRAHOVA SA mulțumește abonaților pentru înțelegere și anunță că va reveni în continuare cu actualizări privind evoluţia situaţiei”, mai precizează comunicatul transmis de reprezentanții operatorului.

Back To Top