Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Drumul Judeţean 102I, Câmpina - Valea Doftanei, este închis în satul Trăisteni, iar traficul e deviat pe altă şosea, după ce precipitaţiile din ultima vreme au dus la surparea malului pe o porţiune de circa 30 de metri. Consiliul Judeţean Prahova, proprietarul drumului, a anunţat în această dimineaţă că prima măsură a fost de a închide şi semnaliza zona şi de a asigura o rută ocolitoare, anunţând totodată şi că au început demersurile pentru reabilitare, prima etapă fiind cea de obţinere a avizelor.

"În urma precipitaţiilor abundente, din ultimele zile, Drumul Judeţean 102I Câmpina-Valea Doftanei a fost avariat în zona km 34+200 m, în satul Trăisteni. Pe o porţiune de aproximativ 30 metri liniari, pe sensul de mers Valea Doftanei- Câmpina, malul drept al terasamentului a continuat să se erodeze, iar partea carosabilă s-a surpat. Alunecarea a ajuns până la axul drumului, chiar și pe sensul de mers Câmpina- Valea Doftanei pe o distanță de aproximativ 10 metri, existând pericolul real de producere a unor evenimente rutiere. Astfel, în vederea remedierii problemei, s-a luat măsura închiderii temporare a traficului rutier pe acest sector de drum pentru prevenirea accidentelor. Zona respectivă a drumului este în procedură de reabilitare, iar până la obţinerea tuturor avizelor necesare demarării procedurilor de execuţie, în regim de urgenţă, constructorul împreună cu autorităţile locale şi judeţene au întreprins toate măsurile de punere în siguranţă a porţiunii afectate", a anunţat Consiliul Judeţean Prahova, într-un comunicat transmis luni.
 
"Tronsonul de drum închis a fost semnalizat cu balize și bandă, în mod corespunzător. Traficul rutier a fost deviat pe ruta alernativă: str. Calea Brașovului, punctele Drăgănescu și Valea Seacă", mai anunţă instituţia.

Back To Top