Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

banda politie rural
Categorie: Știri locale

Un bărbat a fost găsit zăcând, duminică seară, pe stradă, în Berceni. În urma loviturilor primite de la un individ cu care a intrat în conflict, victima a murit la spital. Agresorul a fost reținut și va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Bărbatul a fost găsit în fața unei societăți comerciale, duminică, în jurul orei 21.15, imediat fiind alertați polițiștii de la Secția Valea Călugărească. Aceștia au aflat, în urma cercetărilor, că el a fost victima unei agresiuni, fiind lovit de către un alt bărbat, în urma unui conflict spontan produs pe fondul consumului de alcool și a unor discuții purtate in contradictoriu.

Victima, transportată la spital pentru îngrijiri medicale, a decedat luni dimineață, în jurul orei 5.30.

Față de agresor, un tânăr de 33 de ani, s-a dispus măsură reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, urmând ca marți, 31 august, să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, au precizat reprezentanții IJP Prahova. 

În urma decesului victimei, s-a dispus declinarea cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, spre competentă soluționare, urmând a se schimba încadrarea juridică în lovituri cauzatoare de moarte, a mai anunțat IJP Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ (b1.ro)

Back To Top