Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Poliţiştii au oprit în trafic, în noaptea de miercuri spre joi, în Mizil, un autoturism care şerpuia pe şosea şi au avut surpriza să găsească la volan un tânăr de 16 ani, care le-a mărturisit că a luat maşina familiei, fără încuviinţarea părinţilor, şi a plecat să se vadă cu prietena sa.

"În cursul nopții trecute, în jurul orei 02:30, polițiștii orașului Mizil, în timp ce își executau atribuțiile de serviciu, pe raza orașului, au observat un autoturism care nu putea circula în linie dreaptă. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că la volanul autoturismul se afla un tânăr în vârsta de 16 ani, din Mizil. Acesta a declarat polițiștilor că a luat din casa unde locuiește cheile de la autoturism, fără consimțământul vreunei persoane, dorind să plece să se întâlnească cu prietena sa", a precizat IPJ Prahova, în buletinul de presă transmis joi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru două infracţiuni

La sediul unității de Poliție s-a prezentat tatăl minorului, care a declarat faptul că nici el și nici restul familiei nu cunoșteau faptul că tânărul a luat autoturismul în cauză.

"În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință", a mai anunţat Poliţia Prahova.

Back To Top