Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

14 copii veniţi în tabere sportive sau cantonamente în două localităţi din Prahova au fost infectaţi cu COVID-19. Autorităţile au început anchetele epidemiologice.

Prefectura Prahova a anunţat, într-un comunicat de presă transmis vineri, că focarele au apărut la o tabără de baschet organizată în Azuga, unde au fost identificați şapte copii pozitivi COVID-19, şi la un cantonament de handbal în Câmpina, unde au fost identificați tot şapte copii infectaţi. Cu toţii au fost plasaţi în izolare la domiciliu, sub supravegerea medicilor de familie, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică Prahova.

"Pentru ambele focare, contacții stabiliți în urma anchetei epidemiologice au fost carantinați. Menționăm că niciunul dintre copiii care au participat la tabără, respectiv cantonament, nu are domiciliul în județul Prahova. În acest moment s-au finalizat activitățile în cele două locații și au fost stabilite următoarele măsuri: dezinfecţia curentă şi terminală pentru suprafeţe cu firmă specializată", a mai precizat Prefectura Prahova în comunicat.

Back To Top