Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O motocicletă şi o maşină au fost implicate într-un accident, sâmbătă dimineaţă, pe DN1B, în Prahova. Cei doi conducători au scăpat doar cu sperietura, însă traficul a fost restricţionat minute bune.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.15, la kilometrul 16+100 al DN1B, în satul Chiţorani din comuna prahoveană Bucov. O motocicletă condusă de un tânăr de 29 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani. Ambii au fost testaţi cu aparatul etilotest, retultatul fiind negativ în cazul motociclistului, respectiv 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului.

Traficul s-a reluat în condiţii normale, după ce iniţial fuseseră restricţii pe drumul naţional

Motociclistul a fost evaluat de un echipaj medical sosit de urgenţă la faţa locului, însă până la urmă nu a avut nevoie de îngrijiri suplimentare.

Traficul rutier a fost restricționat pe prima bandă a sensului de mers Ploiești - Buzău timp de aproximativ 20 de minute, Poliţia Prhaova anunţând în jurul orei 8.40 că acesta s-a reluat în condiţii normale.

Back To Top