Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Veşti bune pentru copii, părinţi şi cadre didactice! Două grădiniţe moderne au fost inaugurate în Prahova cu ocazia începerii anului şcolar 2021-2022, în comunele Lipăneşti şi Scorţeni.

Ambele unităţi vor funcţiona cu program prelungit. În Lipăneşti, proiectul a fost finanţat cu bani de la Ministerul Dezvoltgării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, iar noua unitate va găzdui 25 de copii în acest an şcolar, a anunţat primarul Viorel Nica.

"Grădinița cu program prelungit «Sfinții Împărați Constantin și Elena» Lipănești a fost inaugurată astăzi, copiii bucurându-se deja de spațiul de joacă deosebit! De mâine vor intra în sălile frumoase, luminoase, moderne și amenajate cu profesionalism de doamnele educatoare. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui obiectiv: proiectanților, constructorilor, funcționarilor publici din primărie și personalului administrativ, consiliului local, preoților din localitate, poliției locale și sponsorilor. Clădirea de 540 mp a fost construită din fonduri guvernamentale, prin programul PNDL, iar dotările interioare au fost suportate din bugetul localității. Le urăm succes celor 25 de preșcolari și doamnelor educatoare! Să se bucure din plin de acest loc de poveste!", a declarat primarul Robert Nica, într-un mesaj publicat duminică.

Fonduri europene la Scorţeni

Inaugurată luni, grădiniţa cu program prelungit din Scorţeni va găzdui 40 de copii. Lucrările fuseseră finalizate în luna mai, grădiniţa fiind amenată printr-un proiect european de aproape 640.000 de euro, din care 500.000 de euro finanţare nerambursabilă şi restul contribuţie proprie.

Astăzi am avut onoarea să participe la inaugurarea grădiniţei cu program prelungit şi dotări moderne subprefectul județului Prahova - Alexandru Vane, inspectorul școlar Mincu Florea, reprezentanți ai autorităților locale, consilierii locali, preoții din comunitate, conducerea Şcolii Scorțeni, părinții și beneficiarii acestui proiect. Prin cooperarea cu părinți și prin implicarea comunității locale în probleme școlii, avem convingerea că și în anul şcolar pe care îl deschidem astăzi vom sprijini performanță și modernizarea școlii. Succes tuturor în noul an școlar!", a fost mesajul oficial transmis de primarul Iulian Barbu.

Back To Top