semnalmente siomion mihai scorteni
Categorie: Știri locale

Un bărbat de 37 de ani, din Scorțeni, a fost dat dispărut de familie, după ce acesta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Polițiștii din Scorțeni au fost sesizați marți, în jurul orei 16.30, de către o femeie, cu privire la faptul că Mihai Simion, de 37 de ani, cumnat cu aceasta, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a se mai întoarce.

Semnalmentele persoanei dispărute 

Bărbatul are aproximai 1,83 m înălțime, în jur de 80 de kilograme, păr negru grizonat, tuns scurt, ochi căprui și nu prezintă semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un trening de culoare albastră, tricou gri și pantofi sport tip adidas de culoare neagră. Acesta se deplasa cu o bicicletă de damă, fără cadru, marcă necunoscută, culoare grena.

Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice, menționează IJP Prahova.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

Update

Băbatul a fost depistat, miercuri, pe raza comunei prahovene Cărbunești, el nefiind victima niciunei infracțiuni, a anunțat IJP Prahova.

Sursa foto: IJP Prahova

Back To Top