girofar politie
Categorie: Știri locale

Un scandal a izbucnit, joi seară, în jurul orei 21.30, în zona de suda Ploieștiului. Polițiștii ajunși la fața locului nu i-au mai găsit de agresori, aceștia fiind căutați, în prezent, de oamenii legii, pentru a fi cercetați penal.

Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați, joi seară, în jurul orei 20.40, cu privire la scandal izbucnit între mai multe persoane, pe o stradă din municipiu.

“Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 21:30,  angajatul unei societăți comerciale ar fi avut un conflict verbal în incinta societății cu un alt bărbat pe motivul unei neînțelegeri. Ulterior, cei doi bărbați au părăsit incinta pentru a discuta afară, moment în care angajatul societății ar fi fost agresat de celălalt bărbat, cât și de alți trei prieteni ai acestuia, care au plecat de la locul incidentului înainte de sosirea echipajului de poliție.

În urma conflictului, persoana vătămată a fost condusă la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat IJP Prahova. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În prezent, polițiștii efectuează verificări pentru depistarea celor patru bărbați, în vederea sancționării și tragerii la răspundere penală a acestora.

Update - Trei persoane reținute în urma scandalului petrecut acum două seri, la Ploiești

Foto ilustrație

Back To Top