talharie in timpul noptii
Categorie: Știri locale

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat, joi, două percheziții domiciliare, la persoane bănuite de tentativă la tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe, a anunțat IJP Prahova. Cercetările se referă la fapte petrecute în urmă cu două luni.

„La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 22.00, doi bărbați cu identitate necunoscută, prin exercitarea de acte de violență, ar fi încercat să deposedeze de telefonul mobil pe un tânăr în vârstă de 18 ani și concomitent ar fi agresat fizic pe o persoană vătămată minoră, în vârstă de 16 ani”, a informat, astăzi, IJP Prahova.

Unul dintre bărbații conduși la audieri, un ploieștean de 46 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

În ceea ce-l privește pe al doilea bănuit, în vârstă de 48 de ani, acesta suferă de afecțiuni psihice, dovedite cu acte medicale. Față de individ, s-a luat măsura internării provizorie, urmând ca la data de 22 septembrie să fie prezentat Serviciului de Medicină Legală Prahova, în vederea examinării psihiatrice.

Acțiunea de joi a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Foto ilustrație

Back To Top