Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

clasa elevi pandemie
Categorie: Știri locale

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a emis hotărârea prin care toate unitățile de învățământ din Prahova trec, de luni, în Scenariul 1, indiferent de rata de infectare din localitatea în care se află.

Toate unitățile de învățământ din Prahova funcționează, de luni, 4 octombrie, în Scenariul 1, cu excepția Grădiniței din Făgetu, Gura Vitioarei, care are o singură grupă de copii, iar în aceasta există un caz confirmat de Covid, la unul dintre preșcolari.

Hotărârea CJSU >>> AICI

Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în baza ordinului comun al Ministerului Educației și Sănătății, emis în weekend în conformitate cu cele mai noi propuneri făcute de Comitetului Național pentru Situații de Urgență și aprobate de Guvern. Documentul prevede ca scenariile de funcționare să nu mai depindă de rata infectărilor, iar în on-line să treacă doar clasele/grupele în care există caz confirmat, respectiv școlile în care mai mult de jumătate din clase/grupe și-au suspendat activitatea fizică, în urma confirmării unor cazuri Covid (VEZI DETALII).

Elevii merg la școală indiferent de rata infectărilor

După regulile valabil anterior, școlile din 17 localități din județ ar fi trebuit să-și desfășoare activitatea on-line, începând de astăzi (VEZI DETALII). Este vorba inclusiv despre unități de învățământ din localități unde incidența este de peste 12 sau chiar 14 la mie.

Pe de altă parte, Ministerul Educației a cerut inspectoratelor școlare, încă de vineri, să publice, zilnic, lista claselor/grupelor cu activitatea fizică suspendată, din cauza cazurilor Covid confirmate (VEZI DETALII). ISJ Prahova nu publicase această listă, până luni dimineață.

Back To Top