Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

carantină de noapte scenariu roșu
Categorie: Știri locale

37 de localităţi din Prahova au, la acest moment, peste 6 cazuri active la 1.000 de locuitori, iar dintre acestea nu mai puțin de 30 au trecut de pragul de 7,5 la mie. Toate îndeplinesc condițiile pentru carantină de noapte.

Cele care nu se află, deja, sub astfel de măsuri vor intra sub noi restricții după următoarea ședință în care Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va adopta o hotărâre pentru actualizarea regulilor, în funcție de rata infectărilor.

Potrivit reglementărilor în vigoare, se instituie restricții privind circulația persoanelor în weekend la incidență peste 6 cazuri active la mie și pe tot parcursul săptămânii la peste 7,5 la mie.

Carantină de noapte valabilă, în continuare, și la Ploiești

Este de menționat și că, în ciuda măsurilor în vigoare, în majoritatea localităților incidența continuă să crească. Astfel, 90 de orașe și comune din Prahova sunt în scenariul roșu, iar în 10 dintre ele, inclusiv Ploieștiul (VEZI DETALII), începând de astăzi, sunt peste 10 cazuri active la 1.000 de locuitori, ceea ce înseamnă peste 1% din populație testată pozitiv în ultimele 14 zile.

Situația pe localități, la data de 13 octombrie, poate fi consultată AICI.

La nivelul județului sunt 7,56 cazuri active la 1.000 de locuitori.

Back To Top