Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mașină incendiată Ploiești
Categorie: Știri locale

O mașină s-a făcut scrum, la Ploiești, în noaptea de marți spre miercuri. Ancheta a dovedit că aceasta a fost incendiată de un individ care o împrumutase de la rudele pe care le-a și anunțat că i-a dat foc.

“La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești au fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din municipiu, într-o zonă fără imobile, se află un autoturism cuprins de flăcări, fără ca în zonă să fie identificată vreo persoană.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, în urma intervenției pompierilor  incendiul fiind lichidat.

Din primele verificări efectuate a rezultat că autoturismul a fost incendiat și aparține unei societăți comerciale din județul Buzău, care efectuează transport de persoane în regim taxi”, a transmis IJP Prahova, în urma incidentului de ieri noapte.

Mașină incendiată într-un scandal de familie

Polițiștii au început cercetările și, în colaborare cu colegii de la Buzău, au aflat că miercuri dimineață, în jurul orei 4.30, o femeie din Buzău a anunțat, prin 112, că se simte amenințată de tatăl cumnatei ei, care i-a trimis un mesaj prin care îi spunea că i-a incendiat autoturismul, în Ploiești.

“Din verificări a rezultat că autoturismul în cauză îi fusese încredințat bărbatului, spre folosință, de către familia femeii, la data de 12 octombrie a.c.“, potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova.

În mai puțin de o oră de la stabilirea situației, polițiștii Secției 1 au reușit identificarea și depistarea bărbatului, care a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii. Individul a fost reținut apoi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere prin incendiere.

 Citiți și    Scandalul cu mașini incendiate și focuri de armă, din Mimiu, a pornit de la cearta unor copii

Foto ilustrație

Back To Top