Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tânără sechestrată amenințare cuțit
Categorie: Știri locale

O tânără din Prahova a fost sechestrată, miercuri, și amenințată de fostul concubin. Mama acesteia a fost cea care a alertat Poliția, după ce a aflat că fiica ei a fost luată de individ din stația de autobuz.

“La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către o femeie,cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, ar putea fi în pericol, cunoscând faptul că fostul concubin a luat-o din stația de autobuz, iar aceasta nu îi mai răspunde la telefon”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Tânăra sechestrată, găsită în apartamentul fostului iubit

Femeia care a sunat la Poliție s-a temut că fiica ei ar putea fi în pericol. S-a demonstrat că a avut dreptate. Polițiștii au găsit-o pe tânără sechestrată în apartamentul individului.

“În baza sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la locuința bărbatului.

Având în vedere starea de pericol în care se putea afla femeia, polițiștii au pătruns în locuință, unde a fost găsit bărbatul care o amenința pe aceasta cu un obiect tăietor-înțepător”, potrivit informațiilor furnizate de IJP.

Agresorul a fost reținut

După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunțat la amenințări și s-a predat polițiștilor, care l-au imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor în cazul femeii sechestrate. Potrivit IJP Prahova, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe și amenințare, iar individul a fost reținut, miercuri seară, pentru 24 de ore.

Citiți și Bărbați reținuți, la Urlați, pentru distrugere și violare de domiciliu. Păgubitul este chiar tatăl unui dintre ei

Foto ilustrație (newspascani.ro)

Back To Top