Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

focare covid schuller spitale prahova
Categorie: Știri locale

Autoritățile prahovene au confirmat, joi, două noi focare Covid.

Focarele noi au fost identificate la Ploiești și Târgșorul Nou.

36 de infectați în noile focare Covid

Unul dintre focare a fost confirmat la Spitalul Municipal Ploiești (Schuller). Potrivit informațiilor furnizate de Prefectura Prahova, trei angajați și cinci pacienți de la secția Interne au fost confirmați și Covid.

„Salariaţii testați pozitiv au rămas ȋn izolare, la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie, iar pacienţii testați pozitiv au fost transferaţi la Secţia Covid a Spitalului Judeţean Prahova”, a transmis Prefectura Prahova.

În cel de-al doilea focar confirmat azi, la Penitenciarul de Femei de la Târgșorul Nou, sunt patru persoane din rândul angajaților și 24 de deținute au fost testate pozitiv. Salariații confirmați rămân izolați la domiciliu, iar deținutele sunt izolate la centrul de detenție.

Un alt focar a fost confirmat, ieri, într-un centru rezidențial al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Citiți și: Aproape 6.000 de cazuri active, în Prahova, din cele 46.000 de la începutul pandemiei. Focar la Urlați, confirmat miercuri

În Prahova au fost confirmate, astăzi, nu mai puțin de 924 noi cazuri Covid, fiind cel mai mare număr raportat în județ, pentru 24 de ore, de la începutul pandemiei.

 

Back To Top