Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Hotărâre CJSU cursuri on-line
Categorie: Știri locale

Consiliile de Administrație a încă 40 de școli și grădinițe din Prahova au cerut trecerea la cursuri on-line, pentru două săptămâni, iar CJSU a aprobat, joi seară, o hotărâre în acest sens.

Solicitările au fost formulate în baza prevederilor dintr-un ordin comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Educației din 1 octombrie, care prevede că, „în situații justificate de infrastructura și resursele existente, unitățile de învățământ/unitățile conexe pot desfășura activități didactice în sistem online cu aprobarea ISJ/ISMB, chiar și în situația în care nu se impune suspendarea cursurilor cu prezență fizică în condițiile art. 6”.

În ultimele zile, alte 18 unități de învățământ, majoritatea din Ploiești (VEZI DETALII), au trecut a cursuri on-line, tot la cererea Consiliilor de Administrație. 

Hotărâre CJSU Prahova din 86 din 14 octombrie 2021 >>> AICI

Unitățile de învățământ din Prahova pentru care CJSU a aprobat, prin hotărâre, intrarea în Scenariul 2

hcjsu scoli gradinite online 14 oct 1

hcjsu scoli gradinite online 14 oct 2

Pe lângă aceste școli, zeci de clase de elevi și grupe de preșcolari din județ trec, zilnic, în Scenariul 2, ca urmare a confirmării unor cazuri Covid.

VEZI >>> Lista claselor la care cursurile au fost suspendate în ultimele 24 de ore

La Ploiești, în școlile și grădinițele care vor rămâne deschise, de vor face operațiuni de dezinfecție de două ori pe săptămână, până la vacanța de iarnă, iar elevii și cadrele didactice vor primi doze de gel dezinfectant (VEZI DETALII).

Back To Top