Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dispărută pucheni
Categorie: Știri locale

Poliția a lansat un apel pentru găsirea unei adolescente din Puchenii maria care a fost data dispărută de mama în cursul zilei de sâmbătă.

O femeie a sesizat, ieri, Secția de Poliție din Pucheni cu privire la faptul că fiica sa, Maria Cătălina Petre, de 16 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, pe 13 octombrie, și nu a mai revenit.

Potrivit informațiilor transmise de IJP Prahova, adolescenta data dispărută are aproximativ 1,65 m înălțime, 65 kg,  constituție corpolentă, păr lung, drept, vopsită brunet, față rotundă.

Sursa citată menționează că, la momentul plecării, fata purta pantaloni de culoare închisă, un halat de baie roz și era încălțată cu o pereche de papuci de culoare albastră. 

VEZI ȘI: Dosar penal după ce una dintre adolescentele din Ploiești date dispărute în weekend a fost găsită la mare

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Foto: IJP Prahova

Back To Top