Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident mortal blejoi vega
Categorie: Știri locale

Doi morți în urma accidentului produs sâmbătă seară la Blejoi, în apropiere de Ploiești. Cei doi tineri aflați în mașina care s-a izbit de un copac s-au stins din viață în decurs de câteva ore.

Ambele victime au fost găsite inconștiente și erau intubate când echipajele de salvare au plecat spre spital (VEZI DETALII). Sâmbătă, în jurul orei 23.00, Poliția a anunțat că medicii au pronunțat decesul în cazul șoferului în vârstă de numai 19 ani.

Câteva ore mai târziu, duminică, a murit și al doilea tânăr, tot de 19 ani, pasager în mașina implicată în eveniment, anunță Știrile Pro TV.

Tinerii, studenți la Politehnică, erau așteptați de niște amici

Potrivit sursei citate, cei doi băieți erau studenți și prieteni buni, iar în seara tragediei se îndreptau spre Ploiești, pentru a se întâlni cu niște amici. Unul dintre aceștia lor, ultima persoană cu care cei doi vorbiseră la telefon, a fost primul sunat și anunțat cu privire la nenorocirea care se petrecuse.

Se pare că tânărul aflat la volan în momentul accidentului nu obișnuia să meargă cu viteză. În seara tragediei, însă, tânărul, începător, a avut de condus pe întuneric și pe ploaie, iar la un moment dat, dintr-un motiv încă necunoscut, a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina a izbit un copac de pe marginea drumului.

Ancheta derulată de Poliție va stabili împrejurările exact în care s-a produs accidentul de la Blejoi, în care și-au pierdut viața doi tineri de numai 19 ani.

Foto: ISU Prahova

Back To Top