Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident grav blejoi
Categorie: Știri locale

Un accident a avut loc la Blejoi, sâmbătă seară, în zona Rafinăriei Vega. Un adult și un copil au rămas încarcerați în mașina care a intrat într-un copac. 

Potrivit ISU Prahova, în urma accidentului de pe strada Vega, din Blejoi, victimele au fost găsite inconștiente, fiind extrase și preluate de echipajele medicale.

La locul evenimentului se află un echipaj de pompieri, unul de descarcerare și o ambulanță.

Este al doilea accident grav produs sâmbătă, pe drumurile din Prahova, după cel de la Posada, soldat cu patru răniți, inclusive un bebeluș (VEZI DETALII).

Update - Potrivit informațiilor actualizate, transmise de ISU Prahova, cele două victime sunt bărbați, unul dintre ei un tânăr de numai 19 ani. Ambii au fost transportați la spital. Cele două victime au fost preluate intubate, în stare gravă.

Update - IJP Prahova a anunțat că "șoferul unui autoturism în care se aflau doi tineri, în vârstă de 19 ani, din motive necunoscute, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat cu mașina într-un copac".

În zonă nu sunt probleme de trafic.

Update - Șoferul, în vârstă de 19 ani, a fost declarat decedat, a anunțat IJP Prahova în jurul orei 23.00.

Update - Și al doilea tânăr de 19 ani implicat în accidentul de la Blejoi s-a stins din viață

Foto: ISU Prahova

Back To Top