Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cursuri on-line
Categorie: Știri locale

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) s-a reunit, marți, într-o nouă ședință, pentru a aproba, la cererea Consiliilor de Administrație, trecerea la cursuri on-line (Scenariul 2) a încă nouă școli și grădinițe.

Decizia a fost luată cu avizul DSP și ISJ, la solicitarea Consiliilor de Administrație, pentru unități de învățământ din Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte, Valea Călugărească și Chiojdeanca. În toate acestea, rata infectărilor este de peste 7,5 la mie (VEZI DETALII).

Hotărârea CJSU vizează trecerea la cursuri on-line, pentru 14 zile, a următoarelor școli și grădinițe:

scoli on line 19 oct

Când trec școlile și grădinițele la cursuri on-line

 

Un ordin comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății, emis pe 1 octombrie, reglementează situațiile în care poate fp decisă trecerea la Scenariul 2 (cursuri exclusiv on-line) în școli și grădinițe:

* În situații justificate de infrastructura și resursele existente, unitățile de învățământ/unitățile conexe pot desfășura activități didactice în sistem online cu aprobarea ISJ/ISMB, chiar și în situația în care nu se impune suspendarea cursurilor cu prezență fizică (VEZI DETALII);

* La data suspendării cursurilor pentru 50% din totalul grupelor/claselor, se suspendă activitatea cu prezența fizică la nivelul întregii unități de învățământ, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura suspendării la nivelul unității de învățământ este dispusă prin hotărârea CJSU/CMBSU, la propunerea conducerii unității de învățământ/instituției conexe, cu avizul ISJ/ISMB și al DSP/DSPMB;

* La apariția cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice, didactice auxiliare sau nedidactice, acestea au obligația de a anunța conducerea unității de învățământ care va informa DSP/DSPMB. DSP/DSPMB, în urma anchetei epidemiologice, va stabili care sunt contacții direcți ai acestora și va decide împreună cu conducerea unității de învățământ dacă se impune suspendarea activităților didactice la nivelul grupei/clasei sau unității de învățământ, înainte de îndeplinirea condițiilor de la alin. (2). Măsura suspendării la nivelul unității de învățământ este dispusă prin hotărârea CJSU/CMBSU, la propunerea conducerii unității de învățământ/instituției conexe, cu avizul ISJ/ISMB și al DSP/DSPMB.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat, luni seară, o hotărâre privind suspendate cursurile fizice în încă 16 unități de învățământ din județ. Au fost închise, pentru două săptămâni, la solicitarea Consiliilor de Administrație, școli și grădinițe din Ploiești, Câmpina, Mănești, Olari și Târgșorul Vechi.

Zeci de unități de învățământ din Prahova au cerut, în ultimele două săptămâni, prin Consiliile de Administrație, suspendarea cursurilor față în față pentru 14 zile și trecerea la Scenariul 2. CJSU a aprobat închiderea de școli și grădinițe, cu avizul DSP și IJP, în contextul în care, în unele localități, rata infectărilor a crescut alarmant de mult.

Back To Top