Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

prahovean dat dispărut
Categorie: Știri locale

Familia unui prahovean din Cerașu a alertat Poliția la o săptămână după ce bărbatul a plecat de la locul de cazare din Franța, fără a mai da vreun semn de viață. Omul nu a ajuns acasă nici până acum, așa că a fost dat dispărut.

“La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cerașu au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că fratele său, POSEA EMILIAN, în vârstă de 48 de ani,  a plecat la data de 19 octombrie a.c., de la locul de cazare din Franța și nu a fost găsit până în prezent și nici nu a ajuns la domiciliul din România”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Semnalmentele prahoveanului dispărut

Din informațiile furnizate de Poliție, bărbatul dispărut,Emilian Posea are 1,7 m înălțime, aproximativ 70 Kg, constituție atletică, păr negru-grizonat, față ovală, ochi căprui, ten măsliniu. El are ca semn particular o cicatrice la buza superioară.

Bărbatul purta pantaloni de tip jeans, geacă de culoare albastră, pantofi sport de culoare albastră.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

VEZI ȘI: Femeie din Sri Lanka, dată dispărută de familia din Prahova pentru care lucra ca menajeră

Foto: IJP Prahova

Back To Top