Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O femeie de 38 de ani din Sri Lanka, venită la muncă în Prahova, a fost dată dispărută de către familia care o găzduia în casă.

La data de 9 octombrie  a.c., în jurul orei 09:50, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către o femeie despre faptul că, menajera sa, CHAKKRAWARTHIGE SADAMALI NILUKA,  cetățean al statului Sri Lanka, în vârstă de 38 de ani, care locuiește cu apelanta, în comuna Târgșoru Vechi, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a se mai întoarce, a anunţat Poliţia Prahova.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate 65 kg,  constituție corpolentă, ten închis-mulatru, păr brunet, lung, ochi căprui.

La momentul plecării purta pantaloni de culoare bleu, pulover alb, încălțăminte sport de culoare neagră, un rucsac din imitație de piele, bej, cât și o geantă de călătorie albastră. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Back To Top