urs scoala cerasu
Categorie: Știri locale

Sperietură pe cinste pentru mai mulţi prahoveni din Cerasu, care au fost la un pas să dea nas în nas pe stradă cu un urs! Animalul sălbatic a ajuns până în faţa şcolii din localitate.

Un localnic a publicat pe Facebook mai multe fotografii, povestind că ursul a ajuns, vneri, până în faţa şcolii din Cerasu. În imagini se vede că animalul sălbatic a trecut la câţiva paşi distanţă de şoferul microbuzului şcolar, care a avut prezenţa de spirit să se urce repede în vehicul. Primarul comunei, Alin Staicu, a publicat o filmare cu ursul, povestind că este vorba despre un animal sălbatic relocat recent din Buzău.

Apel public facut de autoritatile din Cerasu

Edilul a transmis un nou apel către populaţie, sfătuind oamenii să fie precauţi şi să anunţe autorităţile de fiecare dată când zăresc animale sălbatice în apropierea zonelor locuite: "Un urs a speriat, astăzi, locuitorii comunei noastre. Din păcate este vorba despre un animal relocat din județul Buzău, speriat de noua locație. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar animalul a fost îndepărtat de reprezentanții Poliției Locale, ai Poliției Naționale și ai Jandarmeriei. Vă solicit din nou să anunțați reprezentanții Primăriei Cerașu cu privire la prezenţa animalelor sălbatice în apropierea locuințelor și să nu vă apropiați sub nicio formă de acestea!", a transmis primarul comunei Cerasu, Alin Staicu.

Citiţi şi: CNSU: Cursuri în format fizic în unitățile de învățământ, indiferent de rata de vaccinare, în localitățile cu incidența sub 3 la mie

Back To Top