Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

intrare comuna râfov
Categorie: Știri locale

De la debutul valului 4 al pandemiei, este prima săptămână pe care comuna Râfov o începe în afara scenariului roșu. Încă de vineri, rata de infectare a coborât sub 3 la mie și, în acest moment, conform noilor regleemntări, toate unitățile de învățământ pot funcționa normal, indiferent de rata de vaccinare a personalului.

Dacă joi, la Râfov, încă se înregistrau 3,72 cazuri active la mia de locuitori, de vineri localitate a ajuns la o incidență de 2,98 la mie, după o scădere bruscă a numărului de cazuri active, iar tendința s-a tot menținut.

Potrivit documentelor publicate vineri de Ministerul Educației, toate unitățile de învățământ din localitatea prahoveană pot desfășura, în perioada 22 – 26 noiembrie, activitate în formt fizic.

VEZI ȘI: Patru unități de învățământ din Râfov au rata de vaccinare de 100%, în rândul angajaților

Noi reguli la stabilirea scenariilor privind derularea activității și în unitățile de învățământ din Râfov

“Începând cu data de 22 noiembrie 2021, în localitățile în care rata de incidență este sub 3/1.000, activitățile didactice se pot desfășura cu prezența fizică în unitățile de învățământ preuniversitar, cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară, independent de procentul de vaccinare a personalului din unitatea de învățământ. (…) Consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar emit decizia privind reluarea cursurilor cu prezență fizică prin raportare la rata de incidență, publicată pe site-ul Ministerului Educației, cu informarea inspectoratelor școlare județene/ISMB”, prevede un ordin comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății publicat vineri în Monitorul Oficial.

Back To Top