smurd accident mortal
Categorie: Știri locale

Echipajele de urgență au fost alertate, vineri dimineață, cu privire la un accident grav produs pe strada Lupeni, din Ploiești.

Un bărbat a fost prins sub  mașină, pe str. Lupeni, a anunțat, vineri dimineață, un ploieștean care a sunat la 112. Din informațiile transmise de acesta, victima nu mai prezenta semne vitale.

VEZI ȘI: Accident mortal la Brătășanca. Victima, un căruțaș de 33 de ani

La fața locului au fost trimiși pompieri, echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD, inclusiv una de Terapie Intensivă Mobilă. Din păcate, spusele celui care a dat alarma s-au confirmat, iar victima, un bărbat de 63 de ani, a fost declarată decedată, a anunțat ISU Prahova.

Nu este foarte clar cum s-a produs tragedia de pe strada Lupeni, unele informații indicând că bărbatul ar fi fost lovit de o dubă al cărei șofer dădea cu spatele și ar fi fost prins sub aceasta.

Update. "Un bărbat în vârstă de 58 de ani ar fi fost accidentat în zona unui șantier de lucru, în timpul serviciului, de o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 21 de ani care, din primele verificări, se pare că ar fi efectuat o manevră de mers cu spatele", au transmis reprezentanții IJP Pahova, cu privire la accidentul produs vineri dimineață pe str. Lupeni.

Update. Accidentul mortal, pe șantierul viitorului mall din Ploiești

Foto ilustrație

Back To Top