Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copaci doborati isu prahova
Categorie: Știri locale

Echipajele ISU Prahova au fost solicitate, în noaptea de sâmbătă şi duminică, la mai multe intervenţii, de la evacuarea apei din locuinţe şi până la degajarea unor copaci sau stâlpi căzuţi pe carosabil, în condiţiile în care Prahova se află sub avertizare de precipitaţii abundente şi intensificări ale vântului.

În contextul fenomenelor meteorologice, pe parcursul nopții pompierii au acționat pentru evacuarea apei din 3 locuințe (Bușteni, Azuga si Breaza) si 1 anexa gospodareasca (Comarnic). Totodată au acționat pentru degajarea a 4 copaci cazuti pe carosabil (Sinaia - drumul spre 1400, strada Cameliei din Ploiesti si Provita, Campina) și 2 stalpi de electricitate (strada Iazului din Ploiesti si Întrarea Hortensiei), cât şii pentru îndepărtarea unui panou publicitar în Ploiesti, strada Vasile Lupu, care punea în pericol trecătorii, a anunţat ISU Prahova.

În prezent acţionează pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă din Azuga şi dintr-o locuinţă şi nişte anexe din comuna Valea Doftanei, satul Trăisteni, şi evacuarea apei dintr-un beci din Sinaia a mai transmis ISU Prahova, duminică dimineaţă. O altă acţiune e în desfăşurare pe DN1, la Sinaia, unde a căzut un copac.

Citiţi şi: Avertizare ANM de precipitaţii abundente, inclusiv în Prahova

Problemele apar în contextul în care meteorologii au emis un cod galben de ploi anundente şi unul portocaliu de ninsori şi viscol în regiunile înalte, ambele valabile sâmbătă şi duminică în mai multe judeţe, inclusiv în Prahova. Codul portocaliu este valabil de sâmbătă, ora 17.00, până duminică la 17.00, potrivit informaţiilor publicate de Administraţia Naţională de MeteorologieÎn intervalul menționat, în Carpații Meridionali și de Curbură vor fi precipitații abundente. Va ploua, iar la altitudini de peste 1.700 de metri va ninge, se va depune strat consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 80-100 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada și determinând diminuarea semnificativă a vizibilității.

VIDEO NEWS. Reporterul virtual Anca (AI): ISU Prahova face angajări. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a deveni pompier

(Sursa foto: arhiva ISU Prahova)

Back To Top