percheziţii furt calificat magazine
Categorie: Știri locale

Poliţiştii din Prahova fac percheziţii în două localităţi din judeţ şi în judeţul vecin Dâmboviţa, la persoane bănuite că au dat cel puţin şapte spargeri în ultimele două săptămâni. Patru persoane urmează să fie aduse la audieri.

Potrivit primelor informaţii, banda ar fi furat ţigări, alcool şi bani din cel puţin şapte magazine în ultimele două săptămâni.

Descinderi în mai multe localităţi din Prahova şi Dâmboviţa

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte și cei ai Secției Rurale de Poliție Florești au pus în executare cinci mandate pentru percheziţii domiciliare pe raza județelor Prahova și Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de furt calificat, a anunţat IPJ Prahova într-un comunicat. "În fapt, în ultimele două săptămâni, persoanele bănuite ar fi sustras atât țigări, băuturi alcoolice cât și bani, din incinta a 7 societăți de alimentație publică din județul Prahova, creând prin activitatea infracțională un prejudiciu total de 15.000 de lei. În urma perchezițiilor vor fi conduse la sediul poliției patru persoane", se mai arată în comunicatul de presă transmis marţi dimineaţă. 

Citiţi şi: PERCHEZIŢII – În casa unui prahovean au fost găsite 550 de kg de articole pirotehnice

La acțiune au participat polițiști din cadrului Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab" Ploieşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au mai specificat reprezentanţii IPJ Prahova.

Back To Top