reținut furturi
Categorie: Știri locale

Un ploieștean în vârstă de 22 de ani a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, în urma unei descinderi care a avut loc joi în municipiu. Bărbatul este acuzat de mai multe furturi din buzunare pe care le-a comis în ultimii trei ani.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanelor și Patrimoniului, în urma investigațiilor efectuate, în cadrul unor dosare penale au identificat o persoană bănuită de patru infracțiuni de furt, în formă continuată.

În fapt, în perioada 2019 – 2022 , persoana bănuită ar fi sustras din buzunarele și rucsacele persoanelor vătămate, diverse sume de bani și telefoane mobile.

Prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 3.200 de lei.

VEZI ȘI: Bărbat din Valea Călugărească reținut pentru furtul unei biciclete electrice

Tot ieri, polițiștii Poliției Municipiului Ploiești au efectuat și o percheziție domiciliară la domiciliul acestuia, unde au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, folosite la activitatea infracțională.

Față de tânărul de 22 de ani, din municipiul Ploiești s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanelor și Patrimoniului, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Back To Top