Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

depozit-aparate-uzatePrimaria Municipiului Ploiesti, prin intermediul Regiei  Autonome de Servicii Publice Ploieşti, în parteneriat cu organizaţia colectivă C.C.R. Logistics Systems RO, organizeaza tombola  „Protejeaza Natura! ”.


La concurs pot participa persoanele fizice care au completat  “biletul de tombolă” primit la predarea unui aparat electric sau electronic uzat nedezmembrat, la centrul de colectare DEEE din str. Ciprian Porumbescu. Pentru fiecare echipament predat se primeşte câte un bilet de tombolă. Regulamentul este publicat la sediul RASP şi pe site-urile www.ratsp.ro şi www.relectra.ro. Pe aceleaşi site-uri vor fi făcute publice şi datele de extragere a câştigătorilor tombolei.


Obiectivul acţiunilor comune constă în eficientizarea procesului de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice atat prin oferirea unui nivel ridicat de informaţie cât şi pentru însuşirea de  cunoştinţe pentru cetăţeni, în sensul gestionării eficiente a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, la nivelul municipiului Ploieşti.


Premierea participanţilor tombolei  „PROTEJEAZĂ NATURA!” va avea loc  în data de 19 martie, ora 11.00,  în incinta Winmarkt Omnia.


Premiile tombolei “Protejează natura”, în valoare de 2500 lei, sunt susţinute financiar de CCR Logistics Systems RO S.R.L. Premiile se atribuie în baza tragerii la sorţi.
Back To Top