Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

covid 19 ianuarie prahova
Categorie: Știri locale

Aproximativ un sfert dintre prahovenii confirmați cu Covid în ultimele două săptămâni, considerați cazuri active, au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore, reiese din bilanțul la zi transmis de Prefectura Prahova și întocmit pe baza informațiilor furnizate de DSP.

La 1.875 de teste, în Prahova au fost confirmate 424 de noi cazuri Covid, iar totalul celor infectați în prezent a ajuns la  1.649. Dintre aceștia, 171 sunt internați, iar 25 sunt în stare gravă.

De la ultima raportate, în Prahova a apărut și un focar nou, cu 19 cazuri. “Pe raza judeţului nostru, a fost înregistrat un nou focar activ de COVID-19, la Casa de Asigurări de Sănătate Prahova. Au fost identificați 19 salariați infectați cu virusul Sars-Cov-2, rămași în izolare, sub supravegherea medicilor de familie”, au mai transmis autoritățile județene.

VEZI ȘI: Cazuri Covid la CAS Prahova! Activitatea instituției este îngreunată

De la începutul pandemiei, în județ au fost depistate 66.646 de cazuri Covid, dintre care 62.282 de persoane au fost declarate vindecate, iar 2.715 prahoveni s-au stins din viață. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate decesele a doi bărbați, de 80, respectiv 88 de ani. Unul dintre aceștia era nevaccinat.

Back To Top