Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

păcănele victimă
Categorie: Știri locale

O femeie în vârstă de 66 de ani din Ploiești, împătimită a jocurilor de noroc, a rămas fără portofel în timp ce se afla într-o agenție de pariuri din oraș. Înainte să fie prins, hoțul a reușit să utilizeze cardurile femeii.

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au identificat marți un tânăr în vârstă de 24 de ani din Ploiești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

VEZI ȘI: Tânăr de 22 de ani, din Ploiești, reținut pentru furt din buzunare. Cum acționa

În fapt, la data de 17 ianuarie a.c,, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie în vârstă de 66 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că în intervalul orar 14:00-15:00, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din municipiu, o persoană necunoscută i-ar fi sustras din geanta personală portofelul ce conținea atât documente personale cât și trei carduri bancare, care au fost ulterior utilizate pentru efectuarea unor plăți.

Cu ocazia identificării și depistării bărbatului, acesta a fost condus la sediul unității de poliție unde a recunoscut faptele comise, prejudiciul fiind recuperat în totalitate de persoana vătămată, anunță IJP Prahova.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Back To Top