Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendii Vodafone Ploiesti
Categorie: Știri locale

Un bărbat de 38 de ani, din Ploiești, a fost arestat în dosarul privind seria de incendii produse marți seară, în zona centrală a municipiului.

Evenimentele au afectat mai multe ghene, dar și un operator de telecomunicații. Unul dintre incendii s-a produs în apropierea unui sediu al Vodafone, afectând cablurile și lăsând mii de abonați, pentru mai mult de două ore, fără televiziune și internet fix.

VEZI ȘI: Serviciile Vodafone, afectate de un incendii puse intenționat

“La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, la o ghenă de gunoi de pe strada Romană ar fi izbucnit un incendiu.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat de îndată la fața locului, constatând faptul că incendiul se manifesta la patru tomberoane din plastic ce conțineau gunoi menajer dar și la cablurile de curent ce alimentează o firmă care furnizează rețea de cablu și internet.

Totodată și la alte 2 locații de pe strada Ștefan Greceanu au ars conținutul de gunoi al unor pubele metalice precum și o pubelă din plastic amplasată într-o altă zonă a străzii.

La fața locului au intervenit 3 echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care au lichidat incendiile produse.

Prejudiciul creat în urma incendiilor urmează a fi comunicat de către reprezentanții societăților afectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere”, au transmis reprezentanții IJP Prahova, în cursul dimineții.

Încă de azi-noapte, pompierii care au intervenit la locul evenimentelor au indicat aprinderea intenționată drept cauză probabilă a izbucnirii incendiilor”, a anunțat IJP Prahova în cursul zilei de ieri.

VEZI ȘI: Un bărbat din Ploiești este bănuit că ar fi provocat seria de incendii izbucnite azi-noapte, în centrul municipiului

Foto ilustrație

Back To Top