Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cursuri on-line
Categorie: Știri locale

C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești și C. N. "Mihai Viteazul" Ploiești sunt în on-line, de vineri, 28 ianuarie, până pe 6 februarie, din cauza numărului mare de cazuri Covid confirmate în rândul elevilor și al cadrelor didactice. De asemenea, mulți sunt în carantină, fiind contacți direct, iar unitățile de învățământ nu mai puteau asigura organizarea cursurilor în format fizic.

Trecerea cursurilor în on-line a fost propusă de consiliile de administrație ale celor două unități de învățământ și aprobată printr-o hotărâre adoptată vineri de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (VEZI DOCUMENTUL), care face referire și la o grădiniță din Balta Doamnei, cu un copil testat pozitiv, de la singura grupă  a unității de învățământ.

VEZI ȘI: Cursuri on-line, de vineri, la C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești

VEZI ȘI: Al doilea colegiu din Ploiești care trece, de vineri, la cursuri on-line

"Conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr.6/ 28 ianuarie 2022, la recomandarea consiliilor de administrație, conform Ordinului comun 82/3030/2022, trei instituții de învățământ își vor desfășura activitatea online în perioada 28.01- 06.02.2022:
- Grădinița cu Program Normal sat Bîra, com. Balta Doamnei - 1 preșcolar pozitiv, grădinița are o singură grupă;
- Colegiul Național „I.L. Caragiale” Ploiești - în decursul ultimelor 7 zile, au fost înregistrați 34 de elevi și 9 profesori confirmați pozitiv; 41 de elevi și 7 profesori aflați în contact direct cu persoane infectate, așadar, institutia se află în imposibilitatea de a asigura suplinirea;
- Colegiul Național „M. Viteazul” Ploiești - în decursul ultimelor 7 zile, au fost înregistrați 49 de elevi și 6 profesori confirmați pozitiv; 41 de elevi și 4 profesori (de la aceeași disciplină) aflați în contact direct cu persoane infectate, așadar, institutia se află în imposibilitatea de a asigura suplinirea", au detaliat, vineri după-amiază, reprezentanții Prefecturii Prahova.

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean, astăzi, 28 ianuarie 2022, la ora 14.00, au fost raportate următoarele situații privind infectarea cu SARS-CoV-2 în unitățile de învățământ din județul Prahova:
- elevi: 140
- preșcolari: 5
- cadre didactice: 37
- clase: 9
- grupe: 3
- personal nedidactic: 2
- personal medical: 0

 

 

Back To Top