Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parcometru sgu ploiești
Categorie: Știri locale

Reprezentanții SGU Ploiești au emis o nouă informare pentru utilizatorii parcărilor cu plată din municipiu, administrate de societate, atrăgând atenția asupra faptului că dovada plății tarifului trebuie lăsată la vedere, în autoturism.

“Pentru a preveni aplicarea măsurilor de blocare auto, facem apel la conducătorii autoturismelor, care staționează în parcările publice cu plată administrate de societatea noastră și achită tariful de parcare prin intermediul parcometrului, să afișeze tichetul de parcare pe bord, pentru a putea fi verificat de reprezentanții societății.

Vă rugăm să nu luați tichetul de parcare cu dumneavoastră, deoarece lipsa acestuia va atrage blocarea autovehiculului”, au transmis reprezentanții societății.

Nu este prima dată când aceștia emit asemenea avertismente. Cu alte ocazii, reprezentanții SGU Ploiești au atras atenția inclusive asupra faptului că unii șofei au încurcat parcometrele cu automatele pentru emiterea biletelor de călătorie ale TCE: "SGU Ploiești aduce la cunoștința cetățenilor faptul că aparatele destinate achitării tarifelor de parcare (parcometre), din parcările publice cu plată, sunt diferite de cele destinate eliberării tichetelor pentru mijloacele de transport în comun. În acest sens, solicităm cetățenilor să verifice colantul afișat pe aparat, înainte de a introduce banii. Atenție! Sumele introduse nu pot fi returnate!".

VEZI ȘI: „Big Brother” în cimitire. Peste 100 de camere video amplasate de SGU Ploiești

 

Back To Top