camere video sgu
Categorie: Administraţie

Societatea Servicii Gospodărire Urbană a anunțat, luni, că a achiziționat și amplasat 105 camere de supraveghere video în cimitirele din Ploiești, pentru prevenirea actelor de vandalism.

 

În timp ce Primăria Ploiești a promis, în 2021, amplasarea de sisteme de supraveghere video în zonele unde sunt amenajate platforme de gunoi, SGU Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local, a achiziționat deja 105 camere video care au fost amplasate în cimitire.

„Acestea au fost amplasate în zonele cele mai sensibile din perimetrul fiecărui cimitir administrat, în scopul identificării, în timp util, a persoanelor care comit acte de vandalism și aplicării măsurilor corespunzătoare, în conformitate cu legislația și procedurile interne în vigoare”, a anunțat SGU Ploiești.

VEZI ȘI: SGU Ploiești s-a înnoit cu autovehicule pentru lucrările la spațiile verzi

Servicii Gospodărire Urbană, într-un mesaj postat pe Facebook, susține că, astfel, „societatea noastră vine în întâmpinarea solicitărilor concesionarilor, în ceea ce privește îmbunătățirea siguranței acestora în incinta cimitirelor și diminuarea numărului de activități ilicite săvârșite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societății, prin supravegherea atentă a comportamentului acestora”.

Back To Top