Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dispărută filipești
Categorie: Știri locale

Polițiștii și familia unei fete în vârstă de 15 ani din Filipeștii de Pădure sunt în alertă, după ce adolescenta a plecat de acasă și nu a mai revenit. Aceasta a fost dată dispărută sâmbătă seară.


Sâmbătă seara în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Rurală Florești au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, Culcea Adriana-Lorena, în vârstă de 15 ani a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Filipeștii de Pădure și nu a mai revenit.

Semnalmente persoană dispărută

Fata are 1,67 m înălţime, greutate 65 de kg, constituție atletică, ochi căprui, față ovală, ten deschis, păr șaten, lung, drept.

La data plecării purta o bluză de culoare neagră, vestă de culoare neagră, pantaloni de culoarea neagră și încălțată cu pantofi sport din pânză, tot de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Update - IJP Prahova a anunțat, duminică seară, că se revocă darea în urmărire a minorei. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

VEZI ȘI: Facebook și Poliția Română colaboreaz pentru găsirea copiilor răpiți sau dispăruți

 

Back To Top