dispărută Ploiești vintilă ionela
Categorie: Știri locale

O femeie din Ploiești a fost dat dispărută de soț, în cursul zilei de sâmbătă. Bărbatul a alertat Poliția cu privire la faptul că soția sa a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Sâmbătă, pe 12 martie, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că soția sa, Vintilă Ionela Mădălina, în vârstă de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Ploiești și nu a mai revenit, potrivit unui apel transmis duminică seară de IJP Prahova.

Semnelamnte persoană dispărută

Potrivit sursei citate, femeia are 1,65 m înălțime, aproximativ 65 de kg, constituție atletică, față ovală, păr șaten, creț, lung până la umeri, ochi căprui, ten deschis, nas drept. Ploieșteanca nu are defecte locomotorii, cicatrici ori tatuaje.

La data plecării, ea purta o geacă din fâș de lungime medie de culoare albastră, pantaloni de trening de culoare verde și era încălțată cu ghete de culoare neagră.

VEZI ȘI: Facebook și Poliția Română colaborează pentru găsirea copiilor răpiți sau dispăruți

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto: IJP Prahova

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top