CS Ambiţia Mădălin
Categorie: Știri locale

Sportivii de la CS Ambiţia Mădălin și fondatorul clubului, jandarmul pahovean Mădălin Tănase, au urcat de 14 ori pe podiumul de la Alba Iulia, în cadrul Cupei Military Fighter.

„Mădălin Tănase, plutonier adjutant șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, a obținut medalia de argint la competiția națională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter, ce s-a desfășurat în perioada 13 -14 martie la Alba Iulia.

Hand to Hand Fighting este un sport nou cu specific militar de luptă corp la corp, ce îmbină deopotrivă tehnici militare, procedee de autoapărare și de intervenție.

În cadrul aceleiași competiții au urcat pe podium alți 13 sportivi ai ,,C.S. Ambiția Mădălin", club sportiv al cărui fondator este Tănase Mădălin, coleg cu noi de peste 20 de ani, care pe lângă îndeplinirea misiunilor zilnice și-a dedicat timpul liber pentru promovarea educației și diminuarea ratei abandonului școlar, implicându-se activ în sprijinirea și îndrumarea acestora spre o formarea și dezvoltare armonioasă a minții și corpului”, au transmis reprezentanții IJJ Prahova.

VEZI ȘI: VIDEO PREMIERA. Mădălin Tănase, jandarmul care își dedică timpul liber copiilor de la CS Ambiţia Mădălin, invitatul jurnalistului Victor Preda la Actualitatea LIVE

Foto: IJJ Prahova

Back To Top