femeie dispărută Ploiești
Categorie: Știri locale

O ploieșteancă de 36 de ani a fost găsită deceedată într-o clădire dezafectată din municipiu, la aproape trei zile după ce soțul ei o dăduse dispărută. El alertase Poliția cu privire la faptul că soție sa a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Trupul femeii a fost descoperit aseară, într-o clădire părăsită din Ploiești.

"Poliția a fost sesizată în cursul zilei de 12 martie a.c., despre plecarea voluntară de la domiciliu, la aceeași dată, în jurul orei 11.30, a unei femei de 36 de ani, din municipiul Ploiești.

VEZI ȘI: Ploieșteancă dată dispărută de soț. Semnalmentele femeii

În baza sesizării au fost demarate activități de căutare specifice, de către polițiștii municipiului Ploiești, dar și de unitățile abilitate în acest sens.

În cursul zilei trecute, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că în interiorul unei clădiri dezafectate a fost găsită o persoană de sex feminin, decedată.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este femeia plecată voluntar la data de 12 martie a.c..

Din primele verificări, pe corpul acesteia nu au fost observate urme vizibile de violență, fiind transportată la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei", au anunțat, marți dimineață, reprezentanții IJP Prahova.

Cerecetările vor fi continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto ilustrație

Back To Top